Personal Safety Finland

Turvaa tulevaisuuteen – PSF koulutuspalvelut

PSF Finlandin koulutuspalvelut ulottuvat aloittelijoista ammattilaisiin. Kouluttajamme ovat alojensa huippuammattilaisia, joilla on vuosien kokemus turvakoulutuksista. Hait sitten terästystä ensiaputaitoihisi tai lakien ja asetusten velvoittamia turvakortteja, olet koulutuksissamme taatusti osaavissa käsissä. Lue sivuiltamme lisää järjestämistämme koulutuksista, katso kalenterista koulutusajat ja ota yhteyttä!

Järjestyksenvalvojan peruskoulutus

PSF Finland Oy järjestää Sisäasiainministeriön määrittämien vaatimusten mukaisia Järjestyksenvalvojan peruskoulutuksia kuukausittain keväällä 2016!
Lue lisää »

Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus

Järjestyksenvalvojakortin uusimista varten tulee suorittaa lain edellyttämä kertauskoulutus. Järjestämme järjestyksenvalvojan kertauskoulutuksia tarpeen ja kysynnän mukaan halukkaille.
Lue lisää »

Ensiapukoulutukset

PSF opettaa Sinulle ensiavun perusteet, hätäensiavun ja syventää ensiapuosaamistasi. Järjestämme myös räätälöityjä ensiapukursseja yrityksesi tarpeitten mukaan.
Lue lisää »

Paloturvallisuuskoulutukset

Hyvä paloturvallisuus on sekä inhimillinen että taloudellinen sijoitus. PSF kouluttaa henkilöstäsi paloturvallisuusosaajia, jotka turvaavat tulevaisuutta.
Lue lisää »

Uhkatilanne- ja itsepuolustuskoulutukset

Uhkatilanteisiin varautuminen on parasta ennaltaehkäisyä! PSF Finlandin uhkatilanne- ja itsepuolustuskoulutukset tuovat ajantasaisen osaamisen ulottuvillesi.
Lue lisää »

Turvakortit

Useiden töiden vaatimuksena on turvakortin suorittaminen. PSF kouluttaa pätevyydellä niin tulityökortit, työturvallisuuskortit kuin alkusammutuskortitkin.
Lue lisää »