Koulutukset

Turvaa tulevaisuuteen – PSF koulutuspalvelut

PSF:n koulutuspalvelut ulottuvat aloittelijoista ammattilaisiin. Kouluttajamme ovat alojensa huippuammattilaisia, joilla on vuosien kokemus turvakoulutuksista. Hait sitten terästystä ensiaputaitoihisi tai lakien ja asetusten velvoittamia turvakortteja, olet koulutuksissamme taatusti osaavissa käsissä. Lue sivuiltamme lisää koulutuksista ja ota yhteyttä!

PSF kouluttajat ja valmentajat
PSF kouluttajat omaavat laajan turvallisuusosaamisen ja ovat alansa moniosaajia. Asiakkaan on aina helppo luottaa osaamiseen, koska jokainen kouluttaja työskentelee virkatyössään sosiaali- ja terveydenhuollon, turvallisuus- ja tai pelastusalan työtehtävissä. Näin varmistamme, että meillä jokaisella kouluttajalla on moniammatillisen osaamisen valvonta kunnossa.

Jokaisella valmentajalla on vuosien kokemus fysiikka- ja mielenvalmennuksesta, personal trainer -toiminnasta sekä ryhmäliikuntaohjaamisesta.

Olemme löytäneet hyvät ja sopivat ratkaisut koulutuksiin ja valmennuksiin, olipa sitten kyseessä lyhyt tai monivuotinen tarve. Me teemme vain tarpeelliset, jotta asiakkuudet ja yhteistyöt ovat laadukkaita!

 

Ensiapukoulutukset Vaativien tilanteiden ensiapukoulutus Paloturvallisuuskoulutukset Turva-alan koulutukset Henkilöturvallisuuskoulutukset ja valmennukset Turvallisuus- ja terveysvalmennus Itsepuolustus Sosiaali- ja terveydenhuollon turvallisuuskoulutus Ensihoitajien turvallisuuskoulutus Turvallisuus- ja varautumissuunnittelu Kouluturvallisuus koulutukset Naisten itsepuolustusvalmennukset Hotelli- ja ravintolaturvallisuuskoulutukset Yritysvalmennukset OMA TURVAKORTTI koulutus