Personal Safety Finland

Ensiapukoulutukset – yksityisille, yhteisöille ja yrityksille

PSF Finland Oy järjestää ensiapukoulutuksensa asiakkaan tarpeet huomioiden. Koulutuksemme ovat virallisia, ja noudattavat tarkkoja Eurooppalaisia kriteerejä. Yleisille ensiapukursseillemme voit tulla yksityishenkilönä, mutta räätälöimme myös yrityksellesi tai ryhmällesi sopivat koulutukset toiveidenne ja aikataulujenne mukaisesti.

Kaikki PSF Finlandin ensiapukouluttajat ovat paitsi virallisia koulututtajia myös terveydenhuollon ammattilaisia. Näin voimme taata koulutustemme huippulaadun! Tutustu palveluihimme sivuillamme tarkemmin ja tule rohkeasti mukaan!

Ensiavun peruskurssi EA1

Opi ensiavun perusteet ja käytännöt huippukouluttajiltamme. Kurssin todistus on pätevä 3 vuotta ja se on voimassa kaikissa Euroopan maissa. Lue lisää kurssin sisällöstä.
Lue lisää »

Ensiavun jatkokurssi EA2

Syvennä ensiapuosaamistasi ensiavun jatkokurssilla. Vahvasti harjoitteluun pohjautuva koulutus nostaa ensiaputaitosi uudelle tasolle. Voimassa oleva EA1 todistus edellytyksenä. Lue lisää kurssin sisällöstä.
Lue lisää »

Hätäensiapukurssi 4h

Ole hengenpelastaja! Hätäensiapukurssi antaa valmiudet henkeä pelastavaan ensiapuun. Lue lisää kurssin sisällöstä.
Lue lisää »

Hätäensiapukurssi 8h

Laajempi paketti henkeä pelastavasta ensiavusta. Opi kansalaisen välttämättömät hengenpelastustaidot. Lue lisää kurssin sisällöstä.
Lue lisää »

Räätälöidyt hätäensiapu- ja ensiapukoulutukset

PSF Finland Oy on joustava kumppani yrityksen tai yhteisön ensiapukurssin järjestämiseen. Kartoitamme aina asiakkaan tarpeet ennen koulutusta! Lue lisää Sinulle räätälöidyistä kurssimahdollisuuksista!
Lue lisää »