Kouluturvallisuus koulutukset

Kouluturvallisuus koulutukset

PSF Finland ja Suomen Turvakoulu yhteistyössä takaa laadukkaat itsepuolustuskoulutukset. Olemmekin erikoistuneet kouluturvallisuuden ja väkivallattoman toiminnan kehittämisessä kouluissa ja oppilaitoksissa.

On hyvä ymmärtää että oikea ajattelu, järkevä toiminta, määrätietoinen ennaltaehkäisy ovat parhaita takeita turvallisuudelle.Näissä koulutuksissa opitaan vahvoja toimintatapoja alan ammattilaisilta miten turvallisuus säilyy uhkaavissakin tilanteissa.

Kouluturvallisuus konseptissa opetetaan ammattilaisten hyviksi havaitsemia toimintamalleja, jotka lisäävät kouluympäristön turvallisuutta. Koulutukset perustuvat nollatoleranssi ajatteluun myös henkisen kiusaamisen osa-alueella. Jokaisella on oikeus hyvään ja yhdenvertaiseen kohteluun, eikä pelottelukaan tule antaa minkäänlaista mahdollisuutta #kovattyypiteikiusaa!

Olemme erityisen ylpeitä yhteistyökumppaneistamme, ohjaajistamme, valmentajistamme sekä virkahenkilöistä, jotka toimivat osana EI VÄKIVALTAA projektissa ja PAIN ENERGY kampanjassa. PSF ja Suomen Turvakoulun ammattikouluttajat, valmentajat ja ohjaajat sekä lukuisat yhteistyökumppanit tuottavat myös valistustoimintaa nimellä.

Moniosaajaverkostomme vuoksi Me erotumme kokemuksiltamme konflikti ja uhkatilanteiden torjunnassa sekä kiusaamisen ehkäisytyössä.

PSF Finland ja Suomen Turvakoulun sekä luisten yhteistyökumppaneiden ansiosta olemme vakiinnuttaneet jo paikkamme Suomen koulussa turvallisemman koulun kehittämisessä.

Kysy lisää ja lähde mukaan: info@suomenturvakoulu.fi

Pyydä tarjous »