Personal Safety Finland

Turvaa työhösi – PSF kouluttaa turvakortit

Hyvin tehty työ sisältää työturvallisuuteen panostamisen. Lisäksi monien töiden tekemisen lakisääteisinä edellytyksinä ovat työntekijöiden suorittamat turvakortit. PSF Finland vastaa turvakorttitarpeisiisi! Koulutamme pätevyydellä tulityö-, työturvallisuus- ja alkusammutuskortit. Lue lisää korteista ja koulutuksista sivuiltamme, ja ota yhteyttä!

Tulityökortti

Edellytyksenä tilapäisellä tulityöpaikalla työskentelyyn tulityöntekijällä on oltava voimassa oleva tulityökortti. Tutustu koulutuksen sisältöön ja hanki pätevyytesi meiltä!
Lue lisää »

Katto- ja vedeneristys tulityökortti

Katto- ja vedeneristystöiden tulityöntekijällä tulee olla voimassa oleva katto- ja vedeneristystöiden tulityökortti. Tutustu koulutuksen sisältöön ja hanki pätevyytesi meiltä!
Lue lisää »

Työturvallisuuskortti

Työturvallisuuskortin suorittaminen tuo turvaa työorganisaatioosi. Koulutuksen tavoitteena on parantaa yhteisten työpaikkojen työturvallisuutta valtakunnallisesti. Tutustu sivuillamme koulutuksen sisältöön ja tule mukaan.
Lue lisää »

Alkusammutuskortti AS1

Paranna paloturvallisuutta ja opi sammuttamaan alkava palo itsenäisesti. Alkusammutuskortti on todistus näiden tärkeiden kansalaistaitojen osaamisesta! Tutustu sivuillamme koulutuksen sisältöön ja tule mukaan!
Lue lisää »